Op onze klantgerichte manier van werken mag u ook vertrouwen als u uw jaren oude interieur 'slechts' een opknapbeurt wilt geven. De vakmannen van Hofhuis zijn namelijk ook gespecialiseerd in het renoveren van een keuken of een badkamer.

Op zoek naar een nieuwe keuken, een fraaie badkamer of een mooie kast? Bij Hofhuis Keukens & Meubelen bent u aan het juiste adres. In ons bedrijf in Harbrinkhoek, gelegen in de prachtige regio Twente, vindt u precies wat u zoekt. Exclusief en altijd van de beste kwaliteit.

Voor mensen met smaak en hang naar kwaliteit is er maar 1 bevredigende optie. Exclusiviteit. In materialen, apparatuur, maar ook in afwerking en kleurstelling. Het beste van het beste is dan ook de enige optie. Wij weten dit als geen ander, en creëren voor u een -unieke- keuken.

Als u op zoek bent naar de finishing touch voor uw badkamer heeft Hofhuis Keukens & Meubelen een royaal aanbod om uit te kiezen. Zoals we u ook voor de rest van uw interieur graag van dienst zijn met mooie producten en een deskundig advies.

1
2
3
4
5
6

Inbouwapparatuur

Aan inbouwapparatuur bij ons geen gebrek. Of u nu van plan bent een luxe installatie aan te schaffen of tevreden bent met producten uit een lagere prijsklasse, bij Hofhuis Keukens & Meubelen hebt u ze voor het uitzoeken. Met merken als Siemens, Liebherr, Miele, Bosch, Novy, Pelgrim, Atag en Boretti vindt u altijd een pasklare oplossing. Eigenlijk is er maar één probleem: het maken van een definitieve keuze. Maar ook daar helpen we u graag mee.