Als u op zoek bent naar de finishing touch voor uw badkamer heeft Hofhuis Keukens & Meubelen een royaal aanbod om uit te kiezen. Zoals we u ook voor de rest van uw interieur graag van dienst zijn met mooie producten en een deskundig advies.

Voor mensen met smaak en hang naar kwaliteit is er maar 1 bevredigende optie. Exclusiviteit. In materialen, apparatuur, maar ook in afwerking en kleurstelling. Het beste van het beste is dan ook de enige optie. Wij weten dit als geen ander, en creëren voor u een -unieke- keuken.

Op zoek naar een nieuwe keuken, een fraaie badkamer of een mooie kast? Bij Hofhuis Keukens & Meubelen bent u aan het juiste adres. In ons bedrijf in Harbrinkhoek, gelegen in de prachtige regio Twente, vindt u precies wat u zoekt. Exclusief en altijd van de beste kwaliteit.

Op onze klantgerichte manier van werken mag u ook vertrouwen als u uw jaren oude interieur 'slechts' een opknapbeurt wilt geven. De vakmannen van Hofhuis zijn namelijk ook gespecialiseerd in het renoveren van een keuken of een badkamer.

1
2
3
4
5
6

Keukens op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een keuken die er alleen maar goed hoeft uit te zien. Maar gaan uw wensen verder, dan zijn we voor u helemaal het aangewezen adres. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden en werken we die tot in detail uit. Of het nu gaat om een splinternieuwe woning of een renovatie, met u nemen we grondig door hoe u uw wensen het best kunt realiseren. En we beperken ons daarbij niet tot de ideeën die u zelf heeft over de inrichting van uw keuken. We laten u ook kennismaken met de mogelijke alternatieven. Omdat er vaak meer kan dan u zelf denkt.

Een belangrijke toegevoegde waarde is dat we zelf produceren. Zagen, afplakken, frezen en lijmen gebeurt in onze eigen productiehal. En allemaal op de maat en in de stijl en kleur die u het best past. Dat biedt ook de gelegenheid indien gewenst met lagere plinten te werken en de ruimtes altijd optimaal te benutten.