Op onze klantgerichte manier van werken mag u ook vertrouwen als u uw jaren oude interieur 'slechts' een opknapbeurt wilt geven. De vakmannen van Hofhuis zijn namelijk ook gespecialiseerd in het renoveren van een keuken of een badkamer.

Als u op zoek bent naar de finishing touch voor uw badkamer heeft Hofhuis Keukens & Meubelen een royaal aanbod om uit te kiezen. Zoals we u ook voor de rest van uw interieur graag van dienst zijn met mooie producten en een deskundig advies.

Op zoek naar een nieuwe keuken, een fraaie badkamer of een mooie kast? Bij Hofhuis Keukens & Meubelen bent u aan het juiste adres. In ons bedrijf in Harbrinkhoek, gelegen in de prachtige regio Twente, vindt u precies wat u zoekt. Exclusief en altijd van de beste kwaliteit.

Voor mensen met smaak en hang naar kwaliteit is er maar 1 bevredigende optie. Exclusiviteit. In materialen, apparatuur, maar ook in afwerking en kleurstelling. Het beste van het beste is dan ook de enige optie. Wij weten dit als geen ander, en creëren voor u een -unieke- keuken.

1
2
3
4
5
6

Over Hofhuis keukens

Paul Hofhuis is al meubelmaker sinds 1982. Sindsdien was hij niet alleen actief in dienst van een werkgever, in zijn vrije tijd ontwierp hij ook meubels en complete keukens voor familie, vrienden en kennissen. Die hobby liep zogezegd wat uit de hand. Paul besloot daarom in 1995 voor halve dagen eigen baas te worden en werkte aanvankelijk vanuit de schuur achter zijn huis. Na enige tijd leidde dat tot een kleine showroom aan de Klosseweg in Harbrinkhoek. De gemeente stond uitbreiding in het buitengebied van het dorp echter niet toe. Mede daarom koos Paul voor nieuwbouw op de huidige locatie van Hofhuis Keukens & Meubelen aan De Krön in Harbrinkhoek. De opening was in augustus 1997 en tot op de dag van vandaag heeft Paul Hofhuis geen spijt van zijn beslissing van toen. Net zo min als zijn vrouw Cilia trouwens. Afkomstig uit de thuiszorg assisteerde ze haar man aanvankelijk halve dagen. Dat werden hele toen de eigen zaak echt een feit was. Een jaar later kwam een meubelmaker/interieurbouwer Cilia en Paul versterken. En sinds 2001 werkt een viertal met hart en ziel aan het produceren van keukens en meubels, zoals de klanten die willen. Vanaf 2009 beschikt Hofhuis ook over een showroom voor badkamers.