Voor mensen met smaak en hang naar kwaliteit is er maar 1 bevredigende optie. Exclusiviteit. In materialen, apparatuur, maar ook in afwerking en kleurstelling. Het beste van het beste is dan ook de enige optie. Wij weten dit als geen ander, en creëren voor u een -unieke- keuken.

Als u op zoek bent naar de finishing touch voor uw badkamer heeft Hofhuis Keukens & Meubelen een royaal aanbod om uit te kiezen. Zoals we u ook voor de rest van uw interieur graag van dienst zijn met mooie producten en een deskundig advies.

Op zoek naar een nieuwe keuken, een fraaie badkamer of een mooie kast? Bij Hofhuis Keukens & Meubelen bent u aan het juiste adres. In ons bedrijf in Harbrinkhoek, gelegen in de prachtige regio Twente, vindt u precies wat u zoekt. Exclusief en altijd van de beste kwaliteit.

Op onze klantgerichte manier van werken mag u ook vertrouwen als u uw jaren oude interieur 'slechts' een opknapbeurt wilt geven. De vakmannen van Hofhuis zijn namelijk ook gespecialiseerd in het renoveren van een keuken of een badkamer.

1
2
3
4
5
6

Van mond tot mond

Na vijftien jaar merken we steeds vaker dat mensen al van ons hebben gehoord. We zijn er blij mee dat de mond-tot-mondreclame haar werk doet. Hofhuis Keukens is er echter niet alleen voor particuliere klanten. Ook organisaties, stichtingen, instellingen en scholen vinden steeds beter de weg naar Harbrinkhoek. Het ontwerpen en vervaardigen van een serie keukens en interieur voor minder validen in een zorginstelling is daar zomaar een van de vele voorbeelden van. Dat wil niet zeggen dat we de ambitie hebben om een veel grotere jas aan te trekken. Die van nu past ons goed. Ook voor onszelf houden we het graag overzichtelijk. Te groot worden kan ook betekenen dat je in de grauwe massa terecht komt. Dat willen we liever voorkomen. Daarom blijven we ook lekker zitten in het dorp waar we thuis zijn. En waar onze klanten zich thuis voelen. Gemakkelijk te vinden. En wat ook prettig is: bij ons parkeert u nog direct voor de deur.