Welkom bij Hofhuis Keukens-Badkamer-Interieur

Probeer nu onze online planner

De keuken is de plek van ontmoeting. Waar lief en leed wordt gedeeld. Dan wilt u een keuken waar met zorg aan is gewerkt. Het liefst van een bedrijf dat de sfeer en de architectuur van uw woning respecteert. Dat bedrijf is Hofhuis Keukens uit Harbrinkhoek Overijssel, waar u verzekerd bent van maatwerk nostalgische en landelijke keukens tot in detail, optimaal ruimtegebruik en ideale werkhoogtes.

De landelijke keuken is een geliefde keukenstijl. In het hectische leven van nu, zoeken we vaak naar een rustpunt in de woning. En de keuken vormt dit rustpunt. De landelijke stijl neemt ons mee naar de tijd van vroeger. Waar we aan de grote houten keukentafel zaten te kleuren of thee dronken met een koekje erbij, terwijl oma of moeder aan het grote fornuis stond te koken. De pure gezelligheid van toen, dat is een van de redenen waarom de landelijke stijl voor de keuken zo geliefd is.

Het landelijke gevoel van een nostalgische keuken

Naast een nostalgisch gevoel geeft de landelijke keuken ook het gevoel van het buitenleven. De grote boerderijen en landhuizen op het platteland hebben vaak de ruimte voor een grote woonkeuken van hout. De werktafel in het midden biedt genoeg ruimte om eigen kruiden te kweken of voor een grote fruitschaal. De kleuren van deze keuken doen ook vaak denken aan het buitenleven. Zo wordt er vaak gebruik gemaakt van fris groen en zonnig geel op de muren. Maar als de keuken een meer nostalgische look heeft, dan is het ook mogelijk om ‘oude’ kleuren te gebruiken, zoals gebroken wit, oudroze en korenblauw.

Robuust & warm hout

De landelijke stijl is robuust: er mag best een oneffenheid in het hout zitten van de kastdeurtjes of de rand van het werkblad. Zo kun je zien dat de keuken gebruikt wordt en het een plek is waar iedereen samenkomt. Een ander kenmerk is dat de keuken vooral bestaat uit hout en eventueel glas voor de bovenkastjes en graniet voor het werkblad. Het fornuis bevat een oven, deze kan zijn ingebouwd, maar mag ook geheel op zichtzelf staan als blikvanger in de keuken. De landelijke keuken heeft een gezellige, knusse uitstraling. Hierbij mogen de accessoires dus niet vergeten worden. Zorg dat de gordijnen van de keuken en eventueel het servies ook passen bij de landelijke stijl. Denk hierbij aan stof voorzien van ruitjes en Boerenbont servies.

Welke keuken, badkamer of interieur u ook kiest, wij zorgen ervoor dat deze in uw huis past. Letterlijk en figuurlijk. Of het nu gaat om een keuken, een badkamer of inbouwapparatuur, u krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient.

We heten u graag welkom in onze showroom aan De Krön 7 in Harbrinkhoek. De koffie zetten we zodra u binnenkomt.

 

 

Onze showroom

Badmeubel 120 cm hoogglans wit
Badmeubel eiken fijn bezaagd.
Actie
Hoekcabine 90/93 x 190 cm blank glas